Share

Sommige teams zijn echt het zwarte beest van een andere ploeg. Dat zullen ze dit seizoen ook zeggen bij FC Menen United over VK Dadizele. Nadat ze in de heenronde net daar hun eerste nederlaag van het seizoen opliepen lukte het nu ook in de terugwedstrijd niet. VK Dadizele nam opnieuw de bovenhand.

FC Menen United stond op de 22ste speeldag en de 21ste competitiewedstrijd van het seizoen in de 2de provinciale West-Vlaanderen bij de rust nog 2-1 voor tegen VK Dadizele na goals van Melissa Decroix (0-1, 18de minuut), Stephanie Alderweireldt (1-1, 22ste minuut) en Chelsea Steenkiste (2-1, 32ste minuut). Maar na de pauze sloeg VK Dadizele terug. Het kwam op gelijke hoogte via Jolien Bulckaen (2-2, 56ste minuut) waarna Marlies Blondeel (2-3, 68ste minuut) en Heleen Cailliau (2-4, 90ste + 1′ minuut) voor de 2-4-eindcijfers zorgden!

Het zorgde voor volgende quote na de wedstrijd bij VK Dadizele:
Twas koud, twas nat en Daisel heeft Menen (weeral) 3 punten gejat ?? #2-4 #derbyfun #vkdaisel #vkdadizele

Leider KVK Avelgem profiteerde van de nederlaag van FC Menen United want het won zelf met 0-14 op bezoek bij het beloftenteam van SK Staden. In de stand heeft het nu 60 punten uit 21 wedstrijden. Dat zijn er 6 meer dan FC Menen United! VK Dadizele is voorlopig 4de met 44 punten uit 21 wedstrijden. FW Diksmuide Merkem C staat derde met 45 punten uit 21 duels.

Dit is het programma voor de volgende speeldag op zondag 17 februari 2019 om 15 uur:
K. Brielen Sport – FC Menen United (14u);
KDC Ruddervoorde – KWS Desselgem (14u15);
VK Dadizele – FW Diksmuide Merkem C;
DV Leffinge – SK Staden B;
KE Wervik – NSVD Handzame;
SC Oostrozebeke – Cerkelladies Brugge B;
KSV Nieuwpoort – KFC Sint-Joris Sp.
KVK Avelgem – FC Houthem (16u);

Bekijk ook nog eens de beelden van de heenwedstrijd dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share