Share

Op zaterdag 13 april 2019 nodigt eersteklasser Famkes Westhoek Diksmuide Merkem U uit op de eerste spaghettiavond ten voordele van hun zusterploeg FC Graben Sport uit Oost-Congo.

U kent wellicht het verhaal dat de budgetten in België rond het vrouwenvoetbal beperkt zijn. Maar in het Oosten van Congo is het nog veel moeilijker om geld te vinden voor de favoriete balsport van vele meisjes en vrouwen. Daarom doet FW Diksmuide Merkem in samenwerking met Mama Kivu een inzamelactie ten voordele van hun zusterclub FC Graben Sport uit Butembo. U kan tijdens de spaghettiavond op zaterdag 13 april 2019 ook oude voetbalschoenen, voetbalmateriaal en/of voetbalkledij uit het verleden of dat niet meer gebruikt wordt schenken ten voordele van deze voetbalsters.

Kaarten voor het evenement dat zal plaatsvinden in het Stationshuis aan de Stationsstraat in 8650 Merkem zijn verkrijgbaar bij de speelsters en spelers van Famkes Westhoek Diksmuide Merkem. Voor volwassenen is de prijs 12 euro (inclusief aperitief), kinderen jonger dan 14 jaar betalen 9 euro.

U kan nog meer hierover lezen via:
Fb Spaghetti for Mama Kivu
en ook via:
Mamakivu.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share