Share

K. Brielen Sport had in de tweede provinciale West-Vlaanderen nog niet veel plezier beleefd aan het huidige seizoen. Het bengelt al een tijdje helemaal onderaan het klassement. Maar met de komst van de nieuwe coach Kenny Plysier won het afgelopen zondag 10 maart 2019 wel verrassend op bezoek bij K. Eendracht Wervik, het team waartegen het in de heenronde nog thuis onderuit ging.

Toen eind september 2018 werd het op een zonnige zondagnamiddag 0-3 voor de bezoekers maar nu volgde de revanche. K. Brielen Sport won de terugwedstrijd met 0-2 dankzij een dubbel van de 17-jarige Sharon Pollée. Het was pas de tweede overwinning van het seizoen. Ze waren uiteraard bijzonder fier op hun prestatie zoals je op hun facebookpagina’s kon merken.

Winning team today!??
#GeelGroen
#gewonTeegnWervik??
#OnedreamTeam❤️
Preus up us supperploegsje!!????

Of ook nog:
#zegmaarnxmeer wij kunnen ook winnen #besteploegvandaag #bedankt

Op dezelfde namiddag speelde het mannenteam van K. Brielen Sport in de vierde provinciale D West-Vlaanderen kampioen na een 0-5-overwinning op bezoek bij … K. Eendracht Wervik B!

U kan nog eens de beelden van de heenmatch K. Brielen Sport – K. Eendracht Wervik bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Zie nog meer over deze dubbel via:
Fb K. Brielen Sport

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share