Share

Het duel tussen KSK Voorwaarts Zwevezele en K. Wuustwezel FC op de 23ste speeldag in de 2de klasse A werd vanwege het paasverlof al een hele tijd geleden vervroegd naar zaterdag 6 april 2019. Door de winst van het team van trainer van Geert Vanhevel op bezoek bij GFA Sinaai (1-2) en uit bij het beloftenteam van SC Eendracht Aalst (2-5) werd het ook de wedstrijd waarin de ploeg van voorzitter Paul Degroote de titel kon grijpen. Een gelijkspel was al voldoende maar het werd een knappe overwinning!

U kan een impressie rond KSK Voorwaarts Zwevezele – K. Wuustwezel FC bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KSK Voorwaarts Zwevezele won dus met 3-1 na goals van Eva Deparck (1-0, 32ste minuut en 2-0, 53ste minuut) en Joyce Vaernewyck (3-0, 82ste minuut) voor de thuisploeg terwijl Gitte Vanwesenbeeck met een kopbal de eer redde voor de bezoekers (3-1, 90ste minuut) nadat Jana Vanhauwaert kort daarvoor een strafschop van Tinne Van Den Bergh uit haar doel hield (88ste minuut). KSK Voorwaarts Zwevezele heeft nu in de stand 68 punten uit 24 wedstrijden. Het won 22 duels, speelde 2 keer gelijk (uit bij Maria-Ter-Heide en op bezoek bij Wuustwezel) en het verloor in deze competitie nog niet. Het lukte voorlopig 90 goals en moest er 19 toestaan. Wuustwezel heeft als tweede in de rangschikking 55 punten uit 23 duels.

Luister naar targetspits Céline Vandekerckhove (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar ‘de nummer 10’ Tess Veegaete (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar captain Eva Deparck (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar jeugdproduct Iris Claeys (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar doelvrouw Jana Vanhauwaert (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar ex-speelster Manon de Bart (nu SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar trainer Geert Vanhevel (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV:

U kan KSK Voorwaarts Zwevezele als kampioen in 2de klasse A nog twee keer aan het werk zien dit seizoen en dat op zaterdag 27 april 2019 op bezoek bij Dames VK Egem met aftrap om 15 uur. Op de slotdag van deze competitie op zaterdag 4 mei 2019 ontvangt KSK Voorwaarts Zwevezele nog Loenhout SK met aftrap om 15 uur!

De toss met van links naar rechts Eva Deparck (KSK Voorwaarts Zwevezele), scheidsrechter Danniel Bernaert en Gitte Vanwesenbeeck (K. Wuustwezel FC)! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Bekijk ook nog een beeldverslag van KSK Voorwaarts Zwevezele – K. Wuustwezel FC met dank aan Focus/WTV:
https://www.focus-wtv.be/sport/zwevezeelse-voetbaldames-kampioen

Voor nog meer over de titel van KSK Voorwaarts Zwevezele:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=47931

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share