Share

Op dinsdag 7 mei 2019 verscheen ‘Lieke: mijn verhaal van Nieuw-Bergen tot FC Barcelona’. De biografie van Lieke Martens, die in het seizoen 2011-12 als jonge belofte nog speelster was van Standard, geschreven door Vincent de Vries.

Lieke Martens viert met Maud Coutereels haar doelpunt tijdens de Belgische Supercup 2011 thuis tegen Waasland Beveren Sinaai Girls. Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

In haar boek ‘LIEKE’ deelt de profvoetbalster Lieke Martens voor het eerst haar volledige verhaal van haar eerste doelpunten bij de F-pupillen in Nieuw-Bergen tot haar mooiste acties bij FC Barcelona, de club waarmee ze op zaterdag 18 mei 2019 in de finale van de UEFA Women’s Champions League staat in Boedapest met als tegenstander vijfvoudig winnaar Olympique Lyonnais!

De cover van het boek ‘Lieke’! Foto – (c) Cosmos Publishers

Op maandag 6 mei 2019 was de Europees kampioene 2017 die ook uitgeroepen werd tot UEFA- en FIFA-speelster van het jaar te gast in het praatprogramma Pauw op NPO1 om samen met de auteur het boek nader toe te lichten.

Herbekijk het programma Pauw van BNNVara van maandag 6 mei 2019 via:

https://tvblik.nl/pauw/6-mei-2019

Nog meegeven dat Lieke Martens volgende maand met de Oranje Leeuwinnen in Frankrijk ook voor de tweede keer gaat deelnemen aan het WK Vrouwenvoetbal. Ze scoorde overigens het allereerste doelpunt ooit van vrouwelijk Oranje op een WK! Dat gebeurde op zaterdag 6 juni 2015 in het Canadese Edmonton tegen Nieuw-Zeeland!

Bekijk dat doelpunt van Lieke Martens met dank aan FIFA TV:

Voor meer over het boek van Lieke Martens ga naar: https://www.bookspot.be/boeken/lieke-lieke-martens-9789021569154

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV


Share