Share

Ook op dit ogenblik is er nog altijd geen duidelijkheid voor de Yellow Flames wat betreft volgend seizoen want er is nog altijd geen beslissing genomen of zij nu al dan niet als team gaan meespelen in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal.

Roberto Martinez, de bondscoach van de Rode Duivels, kwam er zich op maandag 6 mei 2019 zelfs mee bemoeien want hij pleitte op een Raad van Bestuur van de Pro League voor de Yellow Flames. Hoe mooi dat plan van Voetbal Vlaanderen er ook uitziet logischerwijze zullen zij niet opgenomen worden in één van de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal. De clubs zijn immers massaal tegen het voorstel.

De beslissing werd nu op de lange baan geschoven (op z’n Belgisch dus of wat had U gedacht?) en uitgesteld naar de volgende Raad van Bestuur van de Pro League eind mei 2019.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share