Share

De officiële aankondiging volgt wellicht binnenkort maar het staat nu al vast dat de Yellow Flames volgend seizoen niet in de Belgische nationale competitie van het vrouwenvoetbal zullen aantreden. Het project blijft wel behouden in zijn oorspronkelijke vorm.

De Pro League heeft, naar deze redactie uit goede bron vernam, het voorstel tot introductie van de Yellow Flames in de nationale competitie van het Belgische vrouwenvoetbal definitief verworpen. De jeugdspeelsters zullen dus zoals al altijd het geval is geweest bij een club kunnen tekenen om hun voetballoopbaan verder te zetten. Het project Yellow Flames zoals het in zijn huidige vorm bestaat zal in principe wel voortgezet worden om een goede opleiding van de jongeren (WU14-WU15-WU16) te verzekeren. Een officiële mededeling van Voetbal Vlaanderen met de bevestiging hiervan zou eerstdaags moeten volgen.

Lees nog meer over de Yellow Flames via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=49107

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share