Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 stonden de laatste wedstrijden in het Belgische vrouwenvoetbal op het programma. Er werden nog testwedstrijden gespeeld in de 2de klasse en in Beringen stond de finale van de Beker van Limburg nog op het programma. Hieronder een overzicht met alle uitslagen.

KRC Genk Ladies C – KFC Alken 4-1;

Doelpunten: 10’ Sigrid Bertels 1-0, 29’ Jytte Dubois 2-0, 30’ Marte Van Olmen 3-0, 58’ Lin Buntinx 3-1, 80’ Sofie Roef 4-1.

KRC Genk Ladies C, het team dat in de provinciale reeksen in Limburg uitkomt, veroverde voor het tweede jaar op rij de Beker van Limburg! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

B-Finale:

FC Diepenbeek – Lommel United B 4-0 (rust: 2-0);

De doelpunten in dit duel waren voor de rust van Sofie Holtappels (1-0) en Tessa Lambie (2-0). In de tweede helft scoorden Phaedra Vandermaesen (3-0) en Femke Kleinhout (4-0) terwijl Mihaela Harabagiu nog een strafschop voor FC Diepenbeek, dat na het behalen van de titel in 2de provinciale Limburg volgend seizoen in de 1ste provinciale zal uitkomen, nipt naast het doel mikte.

Het vrouwenteam van FC DIepenbeek veroverde na de titel in de 2de provinciale Limburg nu ook de beker in de B-finale! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans