Share

Canada, de winnaar van de Algarve Cup 2016 nadat het in de groepsfase op vrijdag 4 maart 2016 de Belgian Red Flames versloeg met 1-0, is op zondag 10 april 2016 te gast in Eindhoven voor een oefenwedstrijd tegen vrouwelijk Oranje. Nederland, dat vorige week maar op een haar een ticket voor de Olympische Spelen 2016 misliep, start met dit oefenduel de voorbereiding op het EK 2017 in eigen land dat van 16 juli tot en met 6 augustus 2017 zal plaatsvinden.

Canada en Nederland stonden op het WK 2015 in groep A tegenover mekaar. Het werd destijds in de groepsfase van dat WK in het Olympisch Stadion van Montreal 1-1 na goals van Ashley Lawrence (1-0, 10de minuut) en van Kirsten van de Ven (1-1, 87ste minuut).

Nederland voor de start van het Olympisch kwalificatietornooi in eigen land tegen Zwitserland. Foto - David Catry

Nederland voor de start van het Olympisch kwalificatietornooi in eigen land tegen Zwitserland. Foto – David Catry

Tickets voor dat oefenduel dat op zondag 10 april 2016 om 16 uur in het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven zal worden gespeeld zijn nu al verkrijgbaar. De prijs voor losse kaarten is 10 euro, groepen vanaf 10 personen krijgen korting en betalen 6 euro per persoon. Kaarten zijn te koop bij de KNVB-ticketshop via OnsOranje.nl.
 Daarnaast zijn vanaf dinsdag 15 maart losse kaarten te koop bij de receptie van FC Eindhoven tijdens de openingsuren (9u–16u30).

Bekijk nog eens de finale van de Algarve Cup 2016:

Vrouwenteam.be

Lees over België – Canada op de Algarve Cup 2016:
Vrouwenteam.be

Lees over het Olympisch kwalificatietornooi van de Oranje vrouwen:
Vrouwenteam.be

Share