Share

KAA Gent Ladies plaatste zich inmiddels als vierde club voor de play-offs van de Super League. U kan bij de vrouwelijke Buffalo’s half april ook meedoen aan een kwis! Die gaat door op zaterdag 16 april 2016 om 19u30 op Neptunus aan de Botestraat 98 in Wondelgem.

32 ploegen kunnen aantreden met 4 spe(e)l(st)ers. Het inschrijvingsgeld is 16 euro per ploeg. De inschrijvingen gebeuren op volgend emailadres: dominique.reyns@kaagentladies.be

Nu zaterdag 19 maart 2016 kan U overigens ook de KAA Gent Ladies al aan het werk zien in de laatste wedstrijd in de reguliere competitie van de Super League. De vrouwelijke Buffalo’s ontvangen in het PGB-stadion aan de Eikstraat in Oostakker RSC Anderlecht, de huidige leider in de Super League. De aftrap is om 15 uur en de inkom bedraagt 6 euro!

Lees nog meer over de Super League via:

Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Share