Share

RSC Anderlecht, de landskampioen in het Belgische vrouwenvoetbal, begon aan haar tweede Europese campagne in de voorronde van de UEFA Women’s Champions League in het Lotto Park tegen PAOK Thessaloniki, de kampioen uit Griekenland.

U kan de doelpunten van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

De wedstrijd eindigde in een 5-0-overwinning voor vrouwelijk paars-wit dankzij 3 goals van Tine De Caigny en ook nog doelpunten van Charlotte Tison en van de Roemeense international en nieuwkomer Laura Rus.

Luister ook naar Thomai Vardali (PAOK) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister ook naar Laura Rus (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Charlotte Tison (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tine De Caigny (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over de eerste speeldag in de voorronde van de UWCL ga naar:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=51009

Bekijk ook nog deze video dankzij RSCA TV:

Tickets voor de tweede speeldag nu zaterdag 10 augustus 2019 met LSK Kvinner – RSC Anderlecht en PAOK – Linfield Ladies zijn te koop via: https://tickets.rsca.be/shop?shopid=1&wes=empty_session_1&language=5&nextstate=2

Share