Share

Op zondag 11 augustus 2019 stond er in het stade du Buraufosse van Tilleur een internationale oefenwedstrijd plaats tussen Standard en PSV Eindhoven. Voor Belgian Red Flame Julie Biesmans was het een speciale wedstrijd want ze speelde voor het eerst tegen haar vroegere Belgische club.

U kan de doelpunten uit deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Standard – PSV Eindhoven eindigde dus op een 2-2-gelijkspel na doelpunten van Joëlle Smits (0-1, 13de minuut) die met Oranje U19 op het voorbije EK in Schotland speelde, Sanne Schoenmakers (1-1, 36ste minuut), Maurane Marinucci (2-1, 48ste minuut) en ook Nederlands U19-international Romée Leuchter (2-2, 49ste minuut).

Voor Standard begint het nieuwe seizoen op vrijdag 23 augustus 2019 met een uitwedstrijd in de Super League op bezoek bij bekerwinnaar KAA Gent Ladies. Ook PSV Eindhoven begint de competitie met een uitwedstrijd op bezoek bij SC Heerenveen eveneens op vrijdag 23 augustus 2019.

Luister ook nog naar Julie Biesmans (PSV Eindhoven) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Maud Coutereels (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Dominique Bond-Flasza (PSV Eindhoven & Jamaica) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Sylke Calleeuw (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Rachel Cuschieri (PSV Eindhoven) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Sanne Schoenmakers (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share