Share

Katinka Dubois, die de voorbije seizoenen als captain van vrouwelijk blauw-zwart meewerkte aan de klim van Club Brugge vanuit tweede klasse naar de Super League, heeft besloten om te stoppen met voetballen. Dat liet ze op zondag 6 oktober 2019 weten via haar facebookpagina.

Dit is de tekst die U daar kan lezen:

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen met voetballen bij de vrouwen van Club Brugge. De combinatie werk, voetbal, master osteopathie, trainerscursus en andere opleidingen in het vooruitzicht is onmogelijk gebleken. Via deze weg wil ik graag de staf bedanken voor het begrip van de afgelopen weken, om me vooruit te stuwen in het voetbal en voor de leerrijke momenten. Alsook wil ik de supporters bedanken die mij aan de zijlijn de nodige support hebben gegeven en ons team altijd vooruit schreeuwde. Uiteraard zou ik nooit mijn teamies vergeten, die mij ongelofelijk veel speelplezier hebben gegeven en die mij enorm hebben gesteund wanneer het nodig was. Het bestuur van Club Brugge zijn ook een notie waardig, want zoals zij de laatste jaren hun schouders onder het vrouwenvoetbal hebben gezet is het vernoemen waardig, hopelijk kunnen de vrouwen van Club Brugge zich één van de volgende jaren uitbouwen tot de topploeg van België en kunnen ze meegaan in de stroom van de mannen. En tot slotte wil ik graag Sabine Baervoets bedanken, voor de eindeloze ritten, de motiverende woorden, de eeuwige steun door weer en wind. ❤️
Zaterdag geef ik nog voor een laatste keer alles voor dit team. 🔵

Lees nog meer over Katinka Dubois via:

https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=47628

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share