Share

Eén van de wedstrijden in de achtste finales van de Beker van België plaatste het beloftenteam van RSC Anderlecht, na vijf speeldagen leider met het maximum van de punten in de tweede klasse A, tegenover Royal Standard de Liège, op dit ogenblik leider in de Super League. De vraag was uiteraard of er hier eventueel een verrassing kon vallen.

U kan een samenvatting bekijken van dit duel dankzij Vrouwenteam TV:

De logica werd gerespecteerd en Standard won uiteindelijk met 0-3 op bezoek bij het beloftenteam van RSC Anderlecht dankzij doelpunten van Lola Wajnblum (0-1, 35ste minuut) en een dubbel in de tweede helft van Noémie Gelders (0-2, 55ste minuut en 0-3, 90ste minuut). Standard bekert dus verder en het ontvangt in de kwartfinales het beloftenteam van OH Leuven.

Luister naar Ulrike De Frère (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Gwyneth Vanaenrode (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Merel Bormans (Standard) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share