Share

Wie op zaterdag 12 oktober 2019 na de ontmoeting tussen het beloftenteam van RSC Anderlecht en Royal Standard de Liège ook nog op het Belgian Football Center in Tubeke bleef voor een tweede achtste finale tussen regerend landskampioen RSC Anderlecht en tweedeklasser K. Wuustwezel FC kreeg nog een pak doelpunten voorgeschoteld mede dankzij het feit dat de bezoekers de bus niet voor hun doel gingen parkeren …

U kan een samenvatting bekijken van dit duel dankzij Vrouwenteam TV:

RSC Anderlecht won dus met 14-0 tegen het voetballende K. Wuustwezel FC dankzij 5 doelpunten van de Roemeense international Laura Rus, 3 van Mariam Abdulai Toloba, 3 van Laura Deloose en eentje van zowel Sarah Wijnants, Tine De Caigny als Sakina Ouzraoui Diki. RSC Anderlecht stoot dus door naar de kwartfinales waarin het thuis mag uitkomen tegen OH Leuven.

Luister naar Laura Rus (RSC Anderlecht & Roemenië) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Laura De Neve (RSC Anderlecht & Belgian Red Flames) dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share