Share

Op woensdag 23 maart 2016 staan de heenwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League op het programma. Er wordt vanaf 18 uur achtereenvolgens gespeeld in Wolfsburg, Barcelona, Lyon en Malmo.

De opstelling van VfL Wolfsburg voor het thuisduel tegen Brescia! Foto - (c) VfL Wolfsburg

De opstelling van VfL Wolfsburg voor het thuisduel tegen Brescia! Foto – (c) VfL Wolfsburg

Belgian Sparkle Red Flame Tessa Wullaert speelt met haar club VfL Wolfsburg en met de Franse Stéphanie Frappart als scheidsrechter in het AOK Stadion thuis tegen het Italiaansse Brescia. In het Mini Estadi van Barcelona ontvangt het vrouwenteam van FC Barcelona de Franse vice-kampioen en verliezend finalist van de vorige editie Paris Saint-Germain. De Hongaarse Katalin Kulcsar is daar scheidsrechter en de toegang is gratis!

Gratis toegang voor kwartfinale UWCL in Barcelona! Foto - (c) FC Barcelona

Gratis toegang voor kwartfinale UWCL in Barcelona! Foto – (c) FC Barcelona

In het kersverse Parc OL of Stade de Lyon waar op maandag 13 juni ook de Rode Duivels tegen Italië op het EK 2016 zullen aantreden speelt het sterrenelftal OL Féminin tegen het Tsjechische Slavia Praag, een verrassing in de kwartfinale. De Zweedse Pernilla Larsson moet daar de touwtjes in handen houden.

De speelsters van Lyon bereiden zich niet alleen voor op de wedstrijd. Ze kijken ook al uit naar het concert achteraf met Christophe Maé!

Op de Malmö Idrottsplats tenslotte begint Rosengard met wereldvedette Marta, de Ijslandse Sara Björk Gunnarsdottir en de Nederlandse Lieke Martens aan de kwartfinale thuis tegen UWCL-titelverdediger 1.FFC Frankfurt, dat Jackie Groenen en Kathy Hendrich in de ploeg heeft. Scheidsrechter van dienst daar is de Roemeense Cristina Dorcioman.

Kathy Hendrich (links) en Jackie Groenen (rechts) hier nog op Sclessin, op woensdagavond 23 maart 2016 met 1.FFC Frankfurt in Malmö! Foto - Paul Dijkmans

Kathy Hendrich (links) en Jackie Groenen (rechts) hier nog op Sclessin, op woensdagavond 23 maart 2016 met 1.FFC Frankfurt in Malmö! Foto – Paul Dijkmans

U kan deze wedstrijden bekijken via Eurosport of BeINSports of U kan het hier live volgen via het matchcenter van de UEFA:
Website UEFA

Het vrouwenteam van FC Barcelona staat vandaag op de voorpagina van de krant in Spanje!

Het vrouwenteam van FC Barcelona staat vandaag op de voorpagina van de krant in Spanje!

PS: Lees ook nog over het trio van FC Barcelona. Neen, niet Messi-Suarez-Neymar maar wel Alexia Putellas, Jenni Hermoso en Olga García:
Website La Liga

Share