Share

Belgian Sparkle Red Flame Tessa Wullaert zorgde in het AOK Stadion van Wolfsburg voor het allereerste doelpunt in de heenwedstrijden van de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League.

In de wedstrijd tegen Brescia, de Italiaanse vice-kampioen die op dit moment ook de leider is in de Serie A Femminile, kwam haar goal er na 32 minuten wedstrijd. Nadat ze de bal op het middenveld heroverd had op Elena Linari (Brescia) en terugkreeg via Elise Bussaglia rukte ze op naar doel om vervolgens met links uit te halen. De bal ging via de vingertoppen van Camelia Ceasar, de doelvrouw van Brescia, hoog in doel (1-0). VfL Wolfsburg haalde het uiteindelijk met 3-0 dankzij nog twee goals van Alexandra Popp en dit op aangeven van de Zwitserse Lara Dickenmann (2-0, 52ste minuut) en van de Noorse international Caroline Graham Hansen (3-0, 61ste minuut). Na 84 minuten kreeg Tessa Wullaert een applausvervanging. De Poolse Ewa Pajor, niet onbekend in Belgiƫ vanwege haar titel in Zwitserland met de Poolse U17, kwam het veld op. De terugwedstrijd is op woensdag 30 maart 2016 om 20u30 in het Stadio Mario Rigamonti van Brescia.

Bekijk het doelpunt van Tessa Wullaert:
Facebook SB

Bekijk de eerste helft nog eens volledig met dank aan Eurosport:


Bekijk de tweede helft nog eens volledig met dank aan Eurosport:

Volg de andere duels in de UWCL via:
Vrouwenteam.be

Share