Share

Op woensdag 4 december 2019 speelden de Belgian Red Flames U15 op het Belgian Football Center in Tubeke bij een winterse temperatuur maar met de zon aan de hemel een oefenwedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten uit Duitsland.

De Belgian Red Flames U15 voor hun oefenduel tegen Duitsland op woensdag 4 december 2019 in Tubeke. Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Het jonge Belgische team onder leiding van Thomas Jansen lukte nog voor het halfuur het openingsdoelpunt dankzij een kopbaldoelpunt van Lore Jacobs, die bij de jeugd van KAA Gent Ladies speelt (1-0, 26ste minuut) maar toch was het Duitsland dat ging rusten met een voorsprong nadat zowel Loreen Bender (1-1, 31ste minuut) als Mara Alber (1-2, 36ste minuut) succesvol waren in de afwerking. Diep in de tweede helft zette Paulina Platner (Hessen Kassel) met een afstandschot de eindstand op het bord (1-3, 77ste minuut).

De Belgian Red Flames U15 scoorden eerst maar uiteindelijk ging Duitsland met de overwinning naar huis! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

U kan de fotoreportage van Stijn Audooren rond dit duel bekijken via:

https://sportpix.be/

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share