Share

Nooit eerder was een Panini EK-stickeralbum zo dik als de editie UEFA Euro 2016 France. Doordat er 24 landen deelnemen aan het EK 2016 in Frankrijk, de 15de editie ooit, zijn er 96 pagina’s voorzien in deze uitgave goed voor 680 stickers (28 per land en nog 8 rond het evenement zelf met het logo, de trofee, de kalender etc.).

U krijgt niet alleen een voorstelling van de speelsteden en de stadions maar ook een terugblik op de 14 vorige edities waaronder die van 1972 in België en van 2000 in België en Nederland.

Er is in België een extra pagina van Coca-Cola voorzien waarbij je via de flessen van 1,5 liter van deze frisdrank ook nog eens 16 extra stickers rond de Rode Duivels kunt verzamelen. Daarnaast kan je via mypanini.com op de binnenzijde van de coverpagina je eigen sticker creëren.

Het Duitse nationale vrouwenteam voor het WK 2011 in eigen land. Foto - (c) Paninigroup.com

Het Duitse nationale vrouwenteam voor het WK 2011 in eigen land. Foto – (c) Paninigroup.com

Het is nu enkel nog afwachten of we in 2017 een even uitgebreide editie krijgen voor het EK Vrouwenvoetbal in Nederland laat ons hopen met de Belgian Red Flames vertegenwoordigd. Er verschenen al 2 albums rond het WK-vrouwenvoetbal namelijk het WK 2011 in Duitsland en het WK 2015 in Canada. Hoog tijd dus dat er ook een primeur komt voor de UEFA Women’s Euro in 2017!

Een collage van stickers uit het WK Vrouwenvoetbal 2015 in Canada! Foto - (c) Stickerpoint.net

Een collage van stickers uit het WK Vrouwenvoetbal 2015 in Canada! Foto – (c) Stickerpoint.net

PS: In de weekendeditie van Het Laatste Nieuws van zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 maart 2016 kan U een uitgebreide reportage lezen rond de Panini-fabriek in het Italiaanse Modena van collega Dietert Bernaers.

Voor meer over Panini kan U terecht op:
Paninigroup.com

Share