Share

Op de Belgian Red Flames is het in Oostende nog wachten tot donderdag 9 april 2020 maar op donderdag 6 februari 2020 beginnen de Belgian Cats aan hun slotwedsrijden op weg naar de Olympische Spelen 2020 in het Japanse Tokyo. Zij hopen in de voetsporen van de Red Panthers te treden, het Belgische nationale vrouwenteam hockey dat in 2012 op de Olympische Spelen van Londen mocht aantreden.

Kunnen Emma Meesseman en the Belgian Cats de komende dagen hun Olympische droom waarmaken? Het antwoord komt in Oostende!
Foto (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

The Belgian Cats spelen in de Versluys Dome van Oostende achtereenvolgens tegen Canada (donderdag 6 februari 2020 om 20u35), Japan (zaterdag 8 februari 2020 om 18u05) en Zweden (zondag 9 februari 2020 om 15 uur).

U kan alles volgen via Sporza (Ketnet), via RTBf (Auvio) of via de facebookpagina van de Belgian Cats:

Facebook Belgian Cats

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: De Belgian Red Flames oefenen op donderdag 9 april 2020 om 19 uur in Oostende tegen Noorwegen vijf dagen voor ze hun belangrijke EK-kwalificatieinterland thuis tegen Zwitserland spelen!

 

Share