Op zaterdag 15 februari 2020 stonden er slechts twee wedstrijden op het programma in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal. Het waren twee eerder uitgestelde wedstrijden in de eerste klasse.

Zowel VC Moldavo – USGTH Ladies als FW Diksmuide Merkem – Standard B eindigden op een gelijkspel. Terwijl er in de eerste wedstrijd geen doelpunten vielen bij de puntendeling dan was dat wel het geval in Diksmuide waar Famkes Westhoek DM in de eerste helft op voorsprong kwam via Céline Leeman (1-0, 27ste minuut). Kort na de rust stonden de bordjes echter opnieuw gelijk na een doelpunt van Welma Fon (1-1, 49ste minuut). Daarna veranderde de score niet meer.

***Dit zijn de doelpuntenmakers van de inhaalwedstrijden op zaterdag 15 februari 2020:

VC Moldavo – USGTH Ladies 0-0 (rust: 0-0);

Doelpunten: geen.

FW Diksmuide Merkem – Standard B 1-1 (rust: 1-0);

Doelpunten: 27′ Celine Leeman 1-0, 49′ Welma Fon 1-1.