Op de 24ste speeldag in de eerste provinciale Antwerpen kon KVV Vosselaar de titel veroveren als het op zaterdag 7 maart 2020 thuis aan de Bergakkerstraat won in de derby tegen Loenhout SK. Het team van trainer Rudi Boes had vooraf met 62 punten uit 22 wedstrijden en zonder één keer te verliezen een bijna perfect parkoers afgelegd.

U kan de samenvatting van KVV Vosselaar – Loenhout SK bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KVV Vosselaar won dus met 8-2 tegen Loenhout SK nadat het bij de rust al 6-1 stond. Julie Adriaensen opende na 5 minuten al de score met een knap genomen vrije trap (1-0) en acht minuten later tikte Silke Uytdewilligen ongewild een voorzet van Charlotte Van Ishoven tegen de eigen netten (2-0). Op het kwartier redde doelvrouw Kim De Vries nog een strafschop van Cartiche Tournier maar het nummer 7 van de thuisploeg rondde nadien een mooie aanval ook bijzonder knap af met een schot in de hoek (3-0, 22ste minuut). Laura Michielsen zorgde op het halfuur voor de 4-0 waarna Tine Vermeulen alvast de eer voor de bezoekers wist te redden (4-1, 38ste minuut). Met nog twee goals van Cartiche Tournier stond er bij de rust al een tennisscore op het bord (5-1, 39ste en 6-1, 42ste minuut).

Loenhout SK voor de derby op bezoek bij KVV Vosselaar! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Na de rust waarin Loenhout SK beter voor de dag kwam zorgde Tine Vermeulen met haar tweede van de namiddag voor de 6-2 (47ste minuut). Via Charlotte Van Ishoven (62ste minuut) en Cartiche Tournier (72ste minuut) won KVV Vosselaar uiteindelijk de titelwedstrijd met 8-2 en mag het zich opmaken om volgend seizoen voor het eerst in de tweede klasse en de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal te gaan voetballen!

Luister naar Julie Adriaensen (KVV Vosselaar) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Cartiche Tournier (KVV Vosselaar) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Sara Blondeel (KVV Vosselaar) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Charlotte Van Ishoven (KVV Vosselaar) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tine Vermeulen (Loenhout SK) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Rudi Boes (trainer KVV Vosselaar) dankzij Vrouwenteam TV:

Vrouwenteam.be feliciteert het bestuur, de technische staf en de speelsters van KVV Vosselaar met de titel in de 1ste provinciale Antwerpen en de bijhorende promotie naar de 2de klasse van het Belgische vrouwenvoetbal!

KVV Vosselaar: de kampioenen in de 1ste provinciale Antwerpen 2019-2020! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict