Share

Het was donderdagnamiddag al min of meer duidelijk dat er door de verdere verspreiding van het Coronavirus in ons land meer dan waarschijnlijk niet zou gevoetbald worden dit weekend zeker toen burgemeester Mohamed Ridouani van Leuven de beslissing nam om de promotiewedstrijd tussen OH Leuven en Beerschot in de Proximus League 1B bij de mannen te verbieden. Uiteindelijk heeft de Nationale Veiligheidsraad dan op donderdagavond 12 maart 2020 laat beslist om alle sportwedstrijden en evenementen stop te zetten tot en met vrijdag 3 april 2020!

Dat betekent dus dat er helemaal geen (en dus ook niet in het vrouwenvoetbal) wedstrijden zullen gespeeld worden in deze periode. Een duidelijke richtlijn voor iedereen!

Lees meer hierover via:

VRT-Nieuws

Bekijk ook nog:

Website RBFA – KBVB

Nog meegeven dat de UEFA, de Europese Voetbalbond, op dinsdag 17 maart 2020 een bijeenkomst gepland heeft met alle Europese Voetbalbonden om de situatie verder te bekijken en na te gaan wat de mogelijkheden zijn voor het vervolg van de nationale en de Europese competities. De Europese duels van volgende week zijn in elk geval al afgelast.

Lees meer hierover via:

UEFA.com

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share