Share

Kaja Juras vierde het voorbije seizoen de promotie met KSV Bredene van de eerste provinciale West-Vlaanderen naar de tweede klasse van het Belgische nationale vrouwenvoetbal. Maar niet alleen dat wordt een uitdaging voor de speelster van Poolse afkomst. Ze is immers ook de coach van een club die nieuw aangesloten is bij de KBVB.

Orly Harelbeke speelde de voorbije jaren in het liefhebbersvoetbal in West-Vlaanderen maar straks gaat het van start in de vierde provinciale C van die provincie. Het is een team die voornamelijk uit Poolse spelers bestaat en die met Kaja Juras jawel een vrouwelijke coach heeft. Kaja Juras speelde zelf eerder bij KWS Desselgem en bij SW Ladies Harelbeke waarmee ze in 2018-19 ook al kampioen speelde in de eerste provinciale West-Vlaanderen. De passie voor het voetbal kreeg ze van haar vader Tomasz die ook coach was. Nu hoopt ze straks niet alleen met KSV Bredene maar ook met Orly Harelbeke een succesvol seizoen te spelen.

U kan het volledige artikel van Jan Depoortere in de krant Het Nieuwsblad Sport Regio Kortrijk-Roeselare ook lezen via:

Fb Kaja Juras

Luister naar Kaja Juras bij SW Ladies Harelbeke in 2018-19 dankzij Vrouwenteam TV:

Zie Kaja Juras aan het werk tijdens KSV Bredene – KFC Heist Ladies het voorbije seizoen dankzij Vrouwenteam TV:

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share