Share

Op zaterdag 7 maart 2020 dwong KVV Vosselaar de promotie af naar de tweede klasse van het Belgische vrouwenvoetbal. Het heeft inmiddels een nieuwe trainer en ook enkele nieuwe speelsters voor de nieuwe uitdaging!

Foto – (c) KVV Vosselaar

Robin Vanruysseveldt is de opvolger van Rudi Boes, de man die KVV Vosselaar naar de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal bracht. Robin Vanruysseveldt was eerder al als trainer in het vrouwenvoetbal actief bij VC Moldavo, Lierse SK en KAA Gent Ladies. Ook voor het eerste team heeft KVV Vosselaar inmiddels al wat nieuwe speelsters aangetrokken. Lotte Kerkhove komt over van SV Noorse, Merel Willemsen en Shantie Baranco verlieten allebei FC Gierle voor een nieuwe uitdaging bij KVV Vosselaar.

Lotte Kerkhove speelde vorig seizoen nog bij Noorse SV. Foto – (c) KVV Vosselaar / LK

De eerste training van het eerste elftal van KVV Vosselaar is op zaterdag 11 juli 2020 op de piste van Diepvenneke in Vosselaar. Na een halfuurtje atletiek gaat het vanaf 10u30 tot 12u30 verder op het kunstgras.

Merel Willemsen komt over van FC Gierle. Foto – (c) KVV Vosselaar / MW

Dit is het programma met de oefenwedstrijden van KVV Vosselaar:

01/08/2020: KSV Bredene – KVV Vosselaar (16u);

05/08/2020: Kontich – KVV Vosselaar (20u15);

15/08/2020: KVV Vosselaar – KV Mechelen (15u);

16/08/2020: Bosdam Beveren – KVV Vosselaar (15u);

22/08/2020: KRC Genk Ladies – KVV Vosselaar (14u);

Shantie Baranco speelde vorig seizoen ook bij FC Gierle. Foto – (c) KVV Vosselaar / SB

In het weekend van 29 augustus 2020 speelt KVV Vosselaar een uitwedstrijd in de Beker van België tegen Sint Amandsberg, Erembodegem, Leopold Club Mesvinois of Hoogstraten terwijl de eerste speeldag van de competitie normaal gezien op zaterdag 5 september 2020 zal gespeeld worden. We geven ook nog mee dat KVV Vosselaar in het seizoen 2020-21 voor het eerst met een beloftenteam zal aantreden.

Voor alle informatie over het vrouwenteam van KVV Vosselaar kan U altijd terecht via:

Website KVV Vosselaar

of via de facebookpagina:

Fb KVV Vosselaar

***Bekijk nog eens hoe KVV Vosselaar de titel won in de eerste provinciale Antwerpen op zaterdag 7 maart 2020 via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share