Fémina White Star Woluwe speelde op woensdag 22 juli 2020 de eerste oefenwedstrijd op weg naar de uitgebreide Super League. Het ontving in het Fallonstadion eersteprovincialer met de nieuwe naam Leeuw Brucom.

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

FWS Woluwe begon dus aan de oefencampagne met een overwinning met dubbele cijfers 11-0. In de eerste helft scoorden achtereenvolgens Kenza Vrithof (1-0, 12de minuut), Shauny Polfliet (2-0, 16de minuut), opnieuw Kenza Vrithof (3-0, 19de minuut), een dubbel van Sheila Broos (4-0, 21ste en 5-0, 34ste minuut), een tweede goal van Shauny Polfliet (6-0, 36ste minuut) en een derde goal van Sheila Broos 7-0, 42ste minuut). Na de rust zorgde Kenza Vrithof met haar derde goal van de avond voor de 8-0 (51ste minuut) en vervolgens scoorde ook nog Allison Verhoeven (9-0, 72ste minuut), Sonia Fernandes (10-0, 78ste minuut) en Allison Verhoeven voor de 11-0-eindstand (87ste minuut).