Share

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2016 zal in Brugge voor de vierde keer het Cold Kitchen Tornooi plaatsvinden. Op het Cold Kitchen Tornooi spelen ploegen van 5 personen tegen elkaar op velden van 40m bij 20m en met zaalvoetbaldoelen.

Jassina Blom van DVC Eva's Tienen, hier aan de bal bij haar ex-club Melle Ladies, is ook meter van het Cold Kitchen Tornooi in Brugge! Foto - David Catry

Jassina Blom van DVC Eva’s Tienen, hier aan de bal bij haar ex-club Melle Ladies, is ook meter van het Cold Kitchen Tornooi in Brugge! Foto – David Catry

Freestyle soccerfenomeen en Belgian Red Flame Jassina Blom is meter van het Ladiesevenement, dat op zaterdag 28 mei 2016 zal plaatsvinden samen met de heren waarvoor Tom De Sutter de peter is. Op zondag 29 mei 2016 is het dan tijd voor de jeugd om te voetballen (U13, U15, U17, U19). Het tornooi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste in Brugge en voor de winnaars staan een aantal mooie prijzen klaar.

U kan hiervoor nog altijd inschrijven via:

Coldkitchentornooi.be

Share