Ook op zaterdag 25 juli 2020 stonden er oefenwedstrijden op het programma op weg naar het nieuwe seizoen in de uitgebreide Belgische Super League. SC Eendracht Aalst ontving op de Zandberg KSK Voorwaarts Zwevezele.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

SC Eendracht Aalst won dus de eerste oefenwedstrijd van het seizoen thuis tegen eersteklasser KSK Voorwaarts Zwevezele met 5-0. In de eerste helft lukte Stéphanie Van Gils meteen een doelpunt bij haar terugkeer op het voetbalveld (1-0, 17de minuut). Daarna zorgde Valentine Hannecart met een knappe goal voor de 2-0-ruststand (35ste minuut). In de tweede helft zorgde Anaëlle Wiard die in de eerste helft de paal trof voor een dubbel (3-0, 65ste en 4-0, 73ste minuut). De ingevallen Loes Van Mullem kopte de 5-0-eindstand op het bord (86ste minuut).

Luister naar Charlien Ver Eecke (KSK Voorwaarts Zwevezele) dankzij Vrouwenteam TV: