Share

Op woensdag 14 oktober 2020 stond er nog een inhaalwedstrijd in de zestiende finales van de Beker van België op het programma tussen de eersteklassers Eva’s Tienen en het beloftenteam van KAA Gent Ladies.

De wedstrijd eindigde op een overwinning voor de bezoekers dankzij doelpunten van Fleur Annaert (0-1, 16de minuut), een dubbel van Rania Boutiebi (0-2, 31ste minuut en 0-3, 55ste minuut) en een goal van Lore Jacobs (0-4, 60ste minuut). Het team van trainer Ingrid De Rycke mag het nu op zaterdag 31 oktober 2020 in de achtste finales thuis opnemen tegen eersteklasser ASE de Chastre. De aftrap is om 15 uur.

Dit is het volledige programma van de achtste finales op zaterdag 31 oktober 2020 om 15 uur:

Club YLA – FWS Woluwe (14u);

Standard B – RFC de Liège;

KAA Gent Ladies B – ASE de Chastre;

Svelta Melsele – SC Eendracht Aalst Ladies;

Standard – OHL Women;

VC Moldavo – Kontich;

SV Zulte Waregem – RSC Anderlecht;

KAA Gent Ladies – KV Mechelen (16u45);

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal ga naar:
Share