Share

Voor de tweede week op rij heeft KRC Genk Ladies een jeugdinternational binnengehaald. Nadat het vorige week voor de thuiswedstrijd tegen FWS Woluwe de transfer aankondigde van Fleur Pauwels is het deze week de beurt aan Steffie Koch.

De 16-jarige Steffie doorliep vanaf haar zevende alle jeugdreeksen van Standaard Elen waar ze een steunpilaar was in de achterlijn van het provinciale jongensteam U17. Ze was daarnaast ook al actief bij de Yellow Flames en de Belgian Red Flames U15 en U16. Het vorige seizoen verliep niet over rozen voor haar want ze moest een groot deel missen door een kruisbandoperatie aan de linkerknie. Ze gaat niet alleen bij KRC Genk Ladies voetballen ze schakelde ook over naar het GO Atheneum in Maaseik waar ze het vijfde jaar wiskunde-wetenschappen en de optie voetbal volgt!

 

KRC Genk Ladies speelt op zaterdag 21 november 2020 op de achtste speeldag van de Women’s Scooore Super League uit bij SV Zulte Waregem.

Lees over de transfer van Fleur Pauwels via:

Vrouwenteam.be

Lees over de voorbije speeldag in de Belgische Women’s Scooore Super League via:

Vrouwenteam.be

Voor meer over KRC Genk Ladies kan U terecht via:

Website KRC Genk Ladies

en via:

FB KRC Genk Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share