Share

Afgelopen vrijdagavond 20 november 2020 in de topaffiche tussen KAA Gent Ladies en Standard viel Ellen Charlier op slag van rust uit bij de bezoekers met een blessure aan de linkerknie. De speelster van Standard schreeuwde het uit van de pijn en de gevolgen zijn nu enkele dagen later bekend geworden.

Ellen Charlier, hier met de bal naar voor spurtend tijdens de eerste vrouwelijke Waalse derby tussen Sporting de Charleroi en Standard van vrijdag 6 november 2020! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

De resultaten van de mri-scan die Ellen Charlier, al een tijdje een vaste waarde bij de vrouwelijke Rouches, moest ondergaan vallen niet echt mee. De voorste kruisband van haar linkerknie is helemaal gescheurd terwijl ook de binnenband gedeeltelijk gescheurd is. Verder is er een kleine scheur in de binnenmeniscus en een grote scheur in de buitenmeniscus. Het is duidelijk dat er voor Ellen moelijke tijden aanbreken aan de zijlijn van het voetbalveld. Zij zal dus enkele maanden ontbreken bij Standard dat zich wellicht als enig team uit de Women’s Scooore Super League kan mengen in het titeldebat met RSC Anderlecht.

Deze redactie wenst Ellen Charlier een voorspoedig herstel toe en veel moed tijdens de revalidatie!

Ellen Charlier kapt hier in Oostakker nog Fleur Van Daele van KAA Gent Ladies uit! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Lees nog meer over KAA Gent Ladies – Standard via:

Vrouwenvoetbal.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share