Share

Op dinsdag 1 december 2020 staat de voor het Belgische vrouwenvoetbal belangrijke EK-kwalificatieinterland tussen de Belgian Red Flames en Zwitserland op het programma in Leuven. Vanwege het coronavirus is het een wedstrijd zonder publiek maar er is wel een leuke bijkomstigheid voorzien.

Ook op het shirt van Kassandra Missipo en van alle andere Belgian Red Flames kan U vanavond een bod uitbrengen! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

U zal de Belgian Red Flames immers niet alleen via televisie en online kunnen aanmoedigen maar daarnaast zal U ook kunnen bieden op de door de speelsters gedragen wedstrijdshirts via matchwornshirt.com en dit vanaf de aftrap om 20 uur tot en met dinsdag 8 december 2020. Meebieden kan vanaf 89 euro. Na de wedstrijd zullen die shirts ook nog door de speelster persoonlijk gesigneerd worden! De opbrengsten van deze veiling zijn bestemd voor het sociale project Belgian Red Courts, dat zijn de 40 voetbalterreintjes die de Koninklijke Belgische Voetbalbond de komende 4 jaar renoveert en die in de toekomst moeten dienen als ontmoetingsplaatsen voor jong en oud.

Aan de eventuele kwalificatie van de Belgian Red Flames voor het volgende EK in Engeland kan U dus op die manier ook een tastbare herinnering in huis halen of het kan eventueel een bijzonder kerstcadeau worden.

Luister ook nog naar ex-Belgisch international Elke Van Gorp die eveneens vanop afstand zal supporteren voor de Belgian Red Flames (c) Vrouwenteam.TV:

Bieden op de wedstrijdshirts van de Belgian Red Flames kan via: www.matchwornshirt.com/club/belgian-red-flames

Voor meer info over de Belgian Red Courts kan U terecht op: https://www.rbfa.be/nl/belgian-red-courts.

Lees nog meer via:

Website RBFA

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share