Share

Op dinsdag 10 mei 2016 vond op het Stadhuis van de stad Oostende de persconferentie rond de tweede editie van Sparkle, de trofee voor de Beste Belgian Female Footballplayer 2016, plaats en dat in aanwezigheid van burgemeester Johan Vande Lanotte, schepen mevrouw Martine Lesaffre, mevrouw Nancy Bourgoigne en Arne Deblauwe, de schepen van Sport.

Arne Deblauwe, de schepen van Sport van de stad Oostende, met voorzitter BBFFplayer vzw Rudy Benthein! Foto - (c) Sportdienst Stad Oostende!

Arne Deblauwe, de schepen van Sport van de stad Oostende, met voorzitter BBFFplayer vzw Rudy Benthein! Foto – (c) Sportdienst Stad Oostende!

Inmiddels is één winnaar al bekend namelijk de topschutter in eerste klasse want dat is Lucinda Michez geworden met 20 goals voor K. Kontich FC. Wie de andere 3 trofeeën zal winnen weten we op zondag 5 juni 2016, de dag dat Sparkle 2016 in de Alice Freyzaal in het stadhuis van Oostende zal plaatsvinden. De opening van de deuren is om 15 uur en er is opnieuw muziek van het orkest Melodiemakers. Het event zelf met de aankondiging van de winnaars begint om 16 uur.

Lees nog meer over de kandidaten voor Sparkle 2016 via:

Vrouwenteam.be

Bekijk de topschutters in eerste klasse in 2015-16:
Vrouwenteam.be

Share