Share

Het seizoen 2020-21 wordt volgende maandag voor de meeste clubs meer dan waarschijnlijk definitief afgeblazen. Dat belet evenwel niet dat er geen plannen worden gemaakt voor het seizoen 2021-22. Bij tweedeklasser VVC Brasschaat ligt het scenario voor wat komen gaat al klaar terwijl het ook nog op zoek is naar extra talent.

Daar werd beslist om afscheid te nemen van Kevin Belmans als hoofdtrainer omdat hij zelf aangaf dat een combinatie van zijn fulltime job (tennis en padelinstructeur) niet langer mogelijk was met die functie. Kevin Belmans blijft wel deel uitmaken van de sportieve cel van VVC Brasschaat.

Stephanie Ehlen krijgt vanaf volgend seizoen de kans als hoofdtrainer van VVC Brasschaat! Foto – (c) VVC Brasschaat / CDS

Zijn opvolger wordt zijn assistente en ex-aanvoerster van het vrouwenvoetbalteam Stephanie Ehlen. Zij heeft uiteraard een pak ervaring als speelster in de nationale reeksen en ze is bovendien op weg om het UEFA-B diploma te halen. Stephanie Ehlen, die in 2013 ook de bekerfinale speelde met eersteklasser Waasland Beveren Sinaai Girls tegen RSC Anderlecht (dat toen in de Women’s BeNeLeague uitkwam), krijgt als assistenten Stijn Ehlen en Nick Wilms.

Stephanie Ehlen probeert hier voor Waasland Beveren Sinaai Girls in de bekerfinale Tessa Wullaert van RSC Anderlecht uit te spelen! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

We wensen zowel Stephanie als haar assistenten nu al veel succes met de nieuwe uitdaging!

Voor meer info rond VVC Brasschaat kan U terecht op de website van de club:

Website VVC Brasschaat

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 
Share