Share

Op vrijdag 22 januari 2021 stond op het Belgian Football Center in Tubeke het eerste competitieduel in de Women’s Scooore Super League van dit kalenderjaar op het programma tussen titelverdediger RSC Anderlecht en OHL Women. Het team van trainer Patrick Wachel was de betere ploeg en haalde het met duidelijke cijfers. Na de wedstrijd was het tijd om enkele reacties te sprokkelen.

Luister naar Tine De Caigny (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Sara Yüceil (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Mariam Abdulai Toloba (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

RSC Anderlecht blijft dus na 11 speeldagen leider met 33 punten op 33. OHL Women staat voorlopig 4de met 18 punten op 33. Het moet KAA Gent Ladies, dat met 2-3 won op bezoek bij KRC Genk Ladies laten voorgaan met 19 punten op 33. Standard is nog altijd tweede.

Op zondag 31 januari 2021 ontvangt OHL Women aan de Korbeekdamstraat RSC Anderlecht met aftrap om 18 uur. Op vrijdag 5 februari 2021 mag RSC Anderlecht dan thuis spelen tegen Sporting de Charleroi terwijl OHL Women op zaterdag 6 februari 2021 op bezoek gaat bij SC Eendracht Aalst Ladies.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share