Share

Een flink aantal vrouwenvoetbalteams hebben zich de voorbije weken bezig gehouden met de planning voor het seizoen 2021-22. Dat was ook het geval bij Dames VK Egem, dat zijn volledige technische staf voor alle teams inmiddels kan bekendmaken!

Foto – (c) Vrouwenvoetbal.be / Paul Dijkmans

In de tweede klasse neemt Henk Sabbe volgend seizoen de ploeg over van Marianne Wauters. Hij zal worden bijgestaan door Patrick Deketelaere, de keeperstrainer.

Henk Sabbe is de trainer van het team in 2de klasse! Foto – (c) VDB / Bart Vandenbroucke

In de eerste provinciale West-Vlaanderen blijft Isabelle Plaisir op post als hoofdtrainer. Ook zij zal worden bijgestaan door Patrick Deketelaere, de keeperstrainer.

Isabelle Plaisier, hier links in actie voor KSV Jabbeke tegen Dames VK Egem, is tegenwoordig de coach van het beloftenteam van Dames VK Egem! Foto – (c) VDB / Bart Vandenbroucke

Wat de tweede provinciale West-Vlaanderen betreft heeft Dames VK Egem een opvolger gevonden voor Marnix Demeyere, die de voorbije 14 jaar onafgebroken op post was als trainer van diverse ploegen. Met Steffi Verkindere werd die opvolgster zelfs gevonden in iemand die al jaren deel uitmaakt van de geel-zwarte familie. Zij gaat aan de slag als speelster-trainer. Steffi Verkinderen is in het bezit van een initiator-C diploma en maakte in 2013 de overstap van KSK Oostnieuwkerke naar Dames VK Egem waarmee ze de voorbije 7 jaar zowel in de nationale als in de provinciale reeksen actief was.  Voor haar wordt dit dus een nieuwe uitdaging!

Steffi Verkinderen is klaar voor de nieuwe uitdaging in de 2de provinciale West-Vlaanderen! Foto – (c) Dames VK Egem

De club deelde verder ook nog mee dat Florence Declercq, Marthe Vanhouwe en Merel Van Praet, die allemaal deel uitmaakten van de beloftenploeg uit eerste provinciale, volgend seizoen opgenomen worden in de A-kern van het team uit tweede klasse!

De club is ook nog altijd op zoek naar nieuwe speelsters zoals U op de foto ook kan zien. Iedereen is welkom bij Dames VK Egem!

Voor meer informatie kan U terecht via:

Website Dames VK Egem

 

Share