Share

Op zaterdag 3 april 2021 stond de openingsdag van de play-offs in de Women’s Scooore Super League op het programma met helemaal onderaan een duel tussen Sporting de Charleroi en SV Zulte Waregem. De vrouwelijke Zebra’s begonnen aan het duel in de hoop een tweede keer te winnen dit seizoen. Dat lukte niet bij de start van play-off 2. Na het einde van de wedstrijd lieten we twee speelsters die in dit duel mochten invallen aan het woord.

Luister naar Ulrike De Frère (SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Lou Periquet (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

SV Zulte Waregem heeft dankzij de winst op de openingsspeeldag in play-off 1 meteen 10 punten, dat zijn er evenveel als de volgende tegenstander in deze eindronde KRC Genk Ladies op zaterdag 17 april 2021 in Zulte. SC Eendracht Aalst, dat thuis met 2-0 won tegen FWS Woluwe, neemt de leiding in play-off 2 met 11 punten. FWS Woluwe is vierde met 9 punten, Sporting de Charleroi sluit de rij met 3 punten. Op vrijdag 16 april 2021 ontvangt FWS Woluwe in play-off 2 Sporting de Charleroi! 

Bekijk de fotoreportage van Jill Delsaux rond dit duel via:

Sportpix.be

Voor nog meer over Sporting de Charleroi – SV Zulte Waregem ga naar:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share