Share

Club YLA begon op maandag 12 juli 2021 met de groepstraining onder leiding van de nieuwe coach Dennis Moerman en met ook een aantal nieuwe gezichten in de ploeg ter vervanging van de vertrekkers. Het start de nieuwe competitie meteen met een thuiswedstrijd tegen Standard op zaterdag 21 augustus 2021.

Ludmila Matavkova, hier nog bij Sporting de Charleroi, is in het nieuwe seizoen te zien bij Club YLA. Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Leo Van der Elst is niet langer trainer bij Club YLA maar hij zorgde wel voor de komst van enkele nieuwe speelsters zoals de Slovaakse Ludmila Matavkova, een profspeelster die dankzij haar overstap naar Brugge in de Women’s Scooore Super League kan blijven. Nog nieuw bij Club YLA zijn Esther Buabadi (SV Zulte Waregem), Daisy Baudewijns (SC Eendracht Aalst Ladies) en de revaliderende Tine Schryvers (OH Leuven). Daarnaast gaan enkele jongeren hun kans krijgen op het hoogste niveau van het Belgische vrouwenvoetbal.

Bekijk het oefenprogramma van Club YLA op weg naar de start in het tweede seizoen van de Women’s Scooore Super League:

24/07/2021 SV Zulte Waregem – Club YLA (15u);

29/07/2021 KSK Voorwaarts Zwevezele – Club YLA (19u30);

03/08/2021 KSV Bredene – Club YLA (19u);

08/08/2021 Club YLA – KRC Genk Ladies (16u, Luc Nilis Cup in Zonhoven);

13/08/2021 Ajax – Club YLA;

Voor meer over Club YLA ga naar:

Fb Club YLA

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share