Op vrijdag 17 september 2021 zijn de Belgian Red Flames in Gdansk aan hun kwalificatiecampagne richting het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland begonnen met een uitwedstrijd tegen Polen. Het team van bondscoach Ives Serneels speelde gelijk!

Ewa Pajor lukte het Poolse doelpunt tegen de Belgian Red Flames! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Polen kwam vijf minuten voor de rust op voorsprong via Ewa Pajor (1-0, 40ste minuut) en zij had onmiddellijk daarna de kans om de score te verdubbelen maar ze mikte naast. In het slotkwartier kwamen de Belgian Red Flames langszij dankzij een voorzetschot van Janice Cayman vanop rechts (1-1, 79ste minuut).

De voorzet van Janice Cayman is in het Poolse doel beland! De Belgian Red Flames, hier met Tine De Caigny en Hannah Eurlings mogen juichen! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

***Dit waren de doelpuntenmakers op vrijdag 17 september 2021 in groep F:

Polen – België 1-1 (rust: 1-0);

Doelpunten: 40′ Ewa Pajor 1-0, 79′ Janice Cayman 1-1.

Een 1-1-gelijkspel dat is de eindstand in Gdansk! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Gespeeld op donderdag 16 september 2021:

Noorwegen – Armenië 10-0 (rust: 3-0);

Doelpunten: 10′ Guro Bergsvand 1-0, 28′ Caroline Graham Hansen 2-0 op strafschop, 38′ Karina Saevik 3-0, 47′ Lisa-Marie Utland 4-0, 62′ Julie Blakstad 5-0, 78′ Caroline Graham Hansen 6-0, 79′ Lisa-Marie Utland 7-0, 87′ Lisa-Marie Utland 8-0, 90′ Elisabeth Terland 9-0, 90′ + 4′ Caroline Graham Hansen 10-0.