Op woensdagavond 22 september 2021, een dag na de WK-kwalificatieinterland tussen België en Albanië, stond er in de tweede klasse A van het Belgische nationale vrouwenvoetbal een inhaalwedstrijd op het programma.

Het beloftenteam van SV Zulte Waregem won aan de Kastanjelaan de inhaalwedstrijd van de 3de speeldag thuis tegen KSV Bredene met 4-0 nadat het bij de rust 1-0 stond. Het doelpunt in de eerste helft kwam op naam van Chiara Steyvers uit vrije trap (1-0, 35ste minuut). In de tweede helft was er een dubbel van Rose Adewusi (2-0, 71ste en 4-0, 77ste minuut) met tussenin nog een goaltje van Geena Lisa Buyle (3-0, 76ste minuut).

Door deze overwinning wordt het beloftenteam van SV Zulte Waregem leider in de tweede klasse A met 9 op 9. Dat zijn er evenveel als Eendracht Mazenzele Opwijk dat tot op heden ook het maximum heeft. Het beloftenteam van Club Brugge heeft net als KSV Sottegem 6 op 9. KSV Bredene blijft op de 7de plaats staan met 4 punten uit 3 wedstrijden. Op zaterdag 2 oktober 2021 gaat het beloftenteam van SV Zulte Waregem op bezoek bij KHO Wolvertem Merchtem met aftrap om 18 uur. KSV Bredene ontvangt eerder in de namiddag om 15 uur ASC Havinnes. Eendracht Mazenzele Opwijk gaat op die dag op het middaguur al op bezoek bij het beloftenteam van Club Brugge, dat derde staat, in een wedstrijd die zal geleid worden door ex-profvoetballer Jerko Tipuric! Ook nog meegeven dat de beloften van SV Zulte Waregem in de zestiende finales van de Beker van België op zaterdag 25 september 2021 op bezoek gaan bij VK Tienen Eva’s. De aftrap daar is om 15u30.