Share

Terwijl het team van Didier Deschamps zich opmaakt voor de halve finale van donderdag 7 juli 2016 in Marseille tegen wereldkampioen Duitsland zijn ‘les Bleues’, het Franse nationale vrouwenvoetbalteam, in volle voorbereiding op de Olympische Spelen 2016 in Rio! Nauwelijks begonnen kregen ze alweer met een teleurstelling af te rekenen. Laure Boulleau, de linksachter van PSG en de speelster die het meest gevolgd wordt op sociale media, moet afzeggen voor het vrouwenvoetbaltornooi in Brazilië.

Laure Boulleau, die zich eerder blesseerde tijdens de heenwedstrijd van de halve finale van de UWCL op bezoek bij Lyon in het Parc OL, was sindsdien bezig aan haar revalidatie met het oog op deelname aan de Olympische Spelen. Maar op deze dinsdag 5 juli 2016 moet ze ondanks een enorme trainingsarbeid haar strijd staken. Ze voelde nog altijd pijn in de rechterknie en na de IRM in het ziekenhuis van Saint-Brieuc bleek dat ze niet anders kon dan forfait geven voor de Olympische droom.

Nu vrijdag 8 juli 2016 maakt bondscoach Philippe Bergeroo de lijst van 18 speelsters en 4 invallers bekend die voor Frankrijk meegaan naar de Olympische Spelen 2016!

Lees ook nog over de voorbereiding van Frankrijk op Rio 2016:
Vrouwenteam.be

Share