Share

SC Eendracht Aalst vroeg na de publicatie van het artikel rond de wedstrijd SC Eendracht Aalst Ladies – RSC Anderlecht van het voorbije weekend waarin vermeld stond dat er financiële problemen zijn bij het vrouwenteam van SC Eendracht Aalst een recht van antwoord.

Voorzitter Patrick Le Juste meldde dat zowel de technische staf als alle speelsters betaald zijn en dat er dus geen sprake kan zijn van financiële problemen bij de club. Megane Lerinckx, die blijkbaar met blessures kampt en daarom stopt met voetballen, zou zelfs gevraagd hebben om ploegafgevaardigde te worden bij de club. De overeenkomst met Justine Blave is wel degelijk eenzijdig verbroken maar de club heeft daar nooit melding van willen maken. Wel wordt toegegeven dat de transportkosten van ex-Belgisch international Anaëlle Wiard nog niet betaald werden. De voorzitter verzekerde echter dat dit in de toekomst toch zal gebeuren.

SC Eendracht Aalst gaat dus zeker verder in de Women’s Scooore Super League. Het hoopt na een 3 op 27 in de heenronde sterker voor de dag te komen in de terugronde van het lopende seizoen te beginnen komende zaterdag 13 november 2021 op bezoek bij SV Zulte Waregem en de week nadien op zaterdag 20 november 2021 thuis in het Pierre Cornelisstadion tegen de kersverse herfstkampioen OHL Women! 

Voor meer informatie kan U altijd terecht via:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share