Share

Tweedeklasser KFC Merelbeke, dat op maandag 18 juli 2016 begon te trainen, won afgelopen weekend het eerste oefenduel van het seizoen op bezoek bij Ladies De Haan, dat in eerste provinciale West-Vlaanderen speelt.

Jurgen Vernaillen, in het verleden nog bij KAA Gent Ladies maar sinds dit seizoen de nieuwe trainer bij KFC Merelbeke, liet een mix van speelsters uit de A- en B-kern opdraven in De Haan en er werd uiteindelijk met 0-12, dubbele cijfers dus, gewonnen.

Jurgen Vernaillen, in het verleden nog bij KAA Gent Ladies, nu aan de slag bij tweedeklasser KFC Merelbeke! Foto - Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Jurgen Vernaillen, in het verleden nog bij KAA Gent Ladies, nu aan de slag bij tweedeklasser KFC Merelbeke! Foto – Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Lien van Durme, die een tijdje out is geweest met een knieblessure en nieuwkomer Leen Vervynckt (ex-Meetjesland) scoorden elk 3 keer, Dena Soens en Yara Van Der Heyden, die ook goed was voor 4 assists, lukten elk 2 doelpunten terwijl de overige goals op naam kwamen van Naomi de Regge en Leia Delcart, een van de speelsters uit het beloftenteam.

Bekijk een beeld uit Ladies De Haan - KFC Merelbeke! Foto - (c) LVKFCM

Bekijk een beeld uit Ladies De Haan – KFC Merelbeke! Foto – (c) LVKFCM

Het volgende oefenduel van KFC Merelbeke zal op donderdag 10 augustus 2016 plaatsvinden op bezoek bij Diva’s Eendracht Aalst, een club die vorig seizoen 2de eindigde in 1ste provinciale Oost-Vlaanderen.

Dit is het resterende oefenprogramma van KFC Merelbeke:
10/08/16 Diva’s Eendracht Aalst – KFC Merelbeke (19u30);
12/08/16 Drongen –KFC Merelbeke (20u30);
17/08/16 Mariakerke – KFC Merelbeke (20u);
20/08/16 nog een oefenmatch te bepalen;

Op zaterdag 27 augustus 2016 speelt KFC Merelbeke in de Beker van België een uitwedstrijd tegen Wolfsdonk Sport. De aftrap is voorzien om 16 uur.

In de competitie mag KFC Merelbeke op zaterdag 3 september 2016 in 2de klasse A thuis beginnen tegen K. Olsa Brakel met aftrap om 15 uur.

PS: U ziet het KFC Merelbeke zoekt eventueel nog een tegenstander voor een oefenwedstrijd op zaterdag 20 augustus 2016.

Voor meer over KFC Merelbeke ga naar:
Website KFC Merelbeke

Voor meer over Ladies De Haan:
Website Ladies De Haan

Bekijk de eerste speeldag in 2de klasse A via:
Vrouwenteam.be

Voor meer over de Beker van België 2016-17:
Vrouwenteam.be

Share