Share

De halve finales van de Beker van Belgiê zorgden voor veel doelpunten maar ook voor pijnlijke blessures met zware gevolgen. Febe Vanhaecke van Club YLA zal in de komende maanden in de Women’s Scooore Super League ontbreken nadat ze uitviel met een knieblessure op bezoek bij RSC Anderlecht in Tubeke

Febe Vanhaecke is al begonnen aan het herstel na de blessure die ze zaterdagnamiddag opliep in de halve finale van de Beker van België! Foto – (c) FV

De verdediger van vrouwelijk blauw-zwart gaf deze maandagnamiddag 17 januari 2022 zelf de gevolgen van de blessure mee op haar Facebookaccount: 

“Met pijn in het hart en tranen in mijn ogen moet ik jullie meedelen dat ik de voorste kruisband van mijn linkerknie heb afgescheurd … Ik besef heel goed wat me te wachten staat, dit zal een hele lange weg worden en apprecieer alle steun dan ook enorm! Jullie berichten betekenen heel veel voor mij en ik zal hard werken om sterker en nog beter terug te komen!”

Deze redactie wenst Febe Vanhaecke uiteraard een voorspoedig en volledig herstel toe! Club YLA zag eerder dit seizoen ook al Jody Vangheluwe uitvallen met een knieblessure maar zij heeft inmiddels wel al de training hervat. De eerstvolgende wedstrijd van Club YLA is op zaterdag 22 januari 2022 in het Gemeentelijk Sportcentrum van Aalter thuis tegen Sporting de Charleroi met aftrap om 16u15. De week nadien op zaterdag 29 januari 2022 gaat Club YLA op bezoek bij SC Eendracht Aalst waar de aftrap in het Pierre Cornelisstadion om 14 uur zal zijn.

Lees nog meer over de halve finales van de Beker van België via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
 
Share