Share

Belgian Red Flame Tessa Wullaert heeft op dinsdag 2 augustus 2016 met haar club VfL Wolfsburg na het verlies in Polen tegen Medyk Konin en het gelijkspel afgelopen zaterdag 30 juli 2016 tegen Slavia Praag voor het eerst een oefenduel in deze nieuwe campagne gewonnen en dat tegen een team met ook een Belgian Red Flame in de ploeg.

Lenie Onzia en Tessa Wullaert spelen normaal gezien samen bij de Belgian Red Flames maar vandaag kwamen ze elk voor hun buitenlandse club uit! Foto - Sportpix.be/David Catry

Lenie Onzia en Tessa Wullaert spelen normaal gezien samen bij de Belgian Red Flames maar vandaag kwamen ze elk voor hun buitenlandse club uit! Foto – Sportpix.be/David Catry

De Duitse bekerwinnaar en UWCL-finalist van 2016 won in het August-Wenzel-Stadion in Barsinghausen tegen de Nederlandse landskampioen FC Twente met Lenie Onzia in de basis met 1-0. Tessa Wullaert zorgde voor de voorzet vanop rechts die door de ingevallen Anna-Lena Stolze perfekt binnengekopt werd (55ste minuut). In het begin van de wedstrijd trof de Zwitserse Lara Dickenmann de lat voor VfL Wolfsburg (6de minuut).

Afgelopen zaterdag in het oefenduel tegen Slavia Praag (2-2) waarin ze een strafschop wist uit te lokken waaruit ook gescoord werd had Tessa Wullaert haar voet licht verzwikt waardoor ze dit keer tegen FC Twente, dat eerder al vriendschappelijk won tegen West Ham United Ladies (6-0) en FSV Gütersloh (5-0), niet de volledige wedstrijd in actie kwam.

Voor meer over het oefenduel tussen de beide Belgian Red Flames ga naar:
Website VfL Wolfsburg

Lees ook nog over VfL Wolfsburg:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over FC Twente:
Vrouwenteam.be
en via:
Website FC Twente

Share