Op zaterdagavond 26 maart 2022 kon SV Noorse kampioen worden in de eerste provinciale Antwerpen maar dan moest er wel nog thuis gewonnen worden tegen het beloftenteam van Kontich.

Het team van coach Kristof Luijckx had tot voor de wedstrijd 55 punten uit 21 duels gehaald maar het was nog geen kampioen omdat SC Mechelen met 47 punten uit evenveel wedstrijden hen mathematisch nog altijd kon bijhalen en eerder op de dag had het dan ook nog eens thuis gewonnen tegen het beloftenteam van Wuustwezel zodat de voorsprong eigenlijk nog maar 5 punten bedroeg. Bovendien was / is er op zaterdag 9 april 2022 ook nog een wedstrijd tussen beide teams aan de Jubellaan in Mechelen. SV Noorse wist dus wat er te doen stond om alle verrassingen te vermijden en dat was winnen tegen het beloftenteam van Kontich. Dat ging in eerste instantie moeilijker dan verwacht want bij de rust stond het nog altijd 0-0. In het begin van de tweede helft werd de ban gebroken door Lana Denisse (1-0, 47ste minuut) en twee minuten later verdubbelde Sara Ann Callewaert al de voorsprong (2-0, 49ste minuut). Met nog twee doelpunten van Sara Ann Callewaert (3-0, 55ste en 4-0, 70ste minuut) en vervolgens nog een treffer van Luna Rovers (79ste minuut) werd het uiteindelijk 5-0 en kon SV Noorse de titel vieren!

Onze redactie feliciteert het bestuur, de technische staf en de speelsters van SV Noorse met de titel in de 1ste provinciale Antwerpen en de promotie naar de tweede klasse van het nationale vrouwenvoetbal!