Share

Naar jaarlijkse traditie wordt na het voetbalseizoen de profvoetballer van het jaar bekend gemaakt bij de mannen. In het vrouwenvoetbal zijn we op maandag 23 mei 2022 nog maar aan de tweede editie toe van de Profvoetbalster van het jaar en dus is het uitkijken wie Laura De Neve gaat opvolgen.

Zij haalde het vorig jaar voor haar ploeggenote Laura Deloose en Marie Minnaert van Club YLA. Marie Minnaert, die in de voorbije week als aanwinst van RSC Anderlecht werd voorgesteld, is ook dit jaar bij de genomineerden net als Marie Detruyer van OHL Women en dit keer wel Tessa Wullaert van RSC Anderlecht, die tot haar eigen verbazing vorig jaar niet als eindwinnares werd gekozen door haar collega voetbalsters. De winnares van het voorbije seizoen 2021/22 in de Women’s Scooore Super League zal dus op maandagavond 23 mei 2022 bekendgemaakt worden op de Pro League Awards. Alles zal ook te bekijken zijn op Eleven Sports.

Lees over de editie van vorig jaar via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share