Share

Met het vertrek van Aline Zeler als coach van Sporting de Charleroi zag het ernaar uit dat er in de Women’s Scooore Super League in het seizoen 2022/23 geen vrouwelijke coach meer zou aanwezig zijn bij één van de elf clubs op het hoogste niveau bij de vrouwen. Maar dat was buiten Fémina White Star Woluwe gerekend.

Audrey Demoustier zal binnenkort opnieuw te zien zijn langs de lijn in het Fallonstadion van Sint-Lambrechts-Woluwe! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Audrey Demoustier, die de coach was van Fémina White Star Woluwe, bij de start van de Women’s Scooore Super League 2020/21, keert terug bij de club van voorzitter Jean-Jacques Collin waar ze de opvolger wordt van Jahir Shehi. FWS Woluwe eindigde het voorbije seizoen na de play-offs uiteindelijk op de 9de plaats in de Women’s Scooore Super League.  Audrey Demoustier, die de voorbije 2 jaar voor de Koninklijke Belgische Voetbalbond aan de slag was als T3 van bondscoach Ives Serneels en als bondscoach van de Belgian Red Flames U17, zal niet aanwezig zijn op het EK 2022 in Engeland met de Belgian Red Flames. Ze blijft wel nog aan de slag bij het Women’s Football Department tot en met eind juli van dit jaar! Audrey Demoustier won in het verleden titels en bekers met Standard terwijl ze FWS Woluwe in 2019 naar de titel leidde in eerste klasse. Met FWS Woluwe was ze in 2020/21 de enige ploeg die wist te winnen van kampioen RSC Anderlecht (0-1 in het Lotto Park op zaterdag 27 maart 2021).

Lees nog meer over het vertrek van Audrey Demoustier bij de KBVB via:

Website KBVB / RBFA

Lees over de winst van FWS Woluwe op bezoek bij RSC Anderlecht in 2021 via:

Vrouwenteam.be

En via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

 

Share