Share

Een week na de transfer van Tine De Caigny heeft RSC Anderlecht nu ook een overeenkomst gesloten met Yana Daniêls, die kort na de Cyprus Women’s Cup 2015 vanwege overbelasting opnieuw zwaar geblesseerd geraakte en volgens de dokters verloren leek voor het voetbal op topniveau.

De ex-Belgian Red Flame werkte sindsdien voor de KBVB als video-analiste bij de Belgian Red Flames maar aan voetballen kwam ze voorlopig niet meer toe. Toch was de goesting om opnieuw te voetballen bijzonder groot, zo liet ze onlangs nog weten. Inmiddels heeft de ex-speelster van OH Leuven, STVV, Lierse SK en het Nederlandse FC Twente getekend bij RSC Anderlecht waar ze het tot het einde van dit seizoen opnieuw zal proberen op het hoogste niveau.

Vrouwenteam.be wenst haar in elk geval veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Lees meer over deze transfer via:
Website RSC Anderlecht

Lees ook nog over de transfer van Tine De Caigny:
Vrouwenteam.be

Share