Share

Na de uitschakeling in de achtste finales van de Beker van België op bezoek bij eersteklasser K. Massenhoven VC heeft coach Patrick Merckx van OH Leuven in samenspraak met het bestuur een einde gemaakt aan de samenwerking. Hij wordt opgevolgd door assistent-coach Niki De Cock.

Dat staat te lezen in het persbericht van OH Leuven van maandag 7 december 2015.

“De technische staf van het vrouwenteam stond deze zomer voor een moeilijke opdracht. Met een totaal nieuwe en heel jonge ploeg in de Super League starten. De tegenvallende resultaten en vooral de uitschakeling in de Beker van België hebben de doelstellingen gedwarsboomd. Niki Decock heeft de taak aanvaard om vanaf nu T1 en hoofdverantwoordelijke te zijn van het A-team.”

Niki Decock wordt na een half seizoen assistent-coach nu hoofdtrainer van het vrouwenteam van OH Leuven. Foto - Dirk Vuylsteke

Niki Decock wordt na een half seizoen assistent-coach nu hoofdtrainer van het vrouwenteam van OH Leuven. Foto – Dirk Vuylsteke

OH Leuven staat na 9 speeldagen in de Super League op de 8ste en laatste plaats nog altijd zonder punten en zonder een doelpunt te scoren. Nu vrijdag 11 december 2015 ontvangen ze op de 10de speeldag aan de Korbeekdamstraat KSK Heist op zoek naar een verbetering van die cijfers. De aftrap is om 19u30.

Lees nog meer hierover:
Website OH Leuven

Lees nog meer over de uitschakeling in de Beker van België via:
Vrouwenteam.be

Share